Behandelingen

Menu
P

Wat kun je zelf doen voor een goede gezondheid?

Het allerbelangrijkste is om weer te leren regelmatig even naar je eigen lichaam te luisteren. Want ons eigen lichaam is wijs en geeft vaak subtiele signalen af. Helaas zijn we vaak vergeten om naar deze eigen wijsheid te luisteren. 
Natuurlijk is een optimaal immuunsysteem de hoeksteen om de ziektes die op je pad komen zo goed mogelijk weerstand te kunnen bieden. Denk daarbij aan ongewenste indringers als bacteriën, schimmels en virussen inclusief het huidige coronavirus. Leefstijladviezen, goede voeding, voldoende slaap en beweging zijn daarbij onontbeerlijk.
Het is mijn missie om te helpen het zelfhelend vermogen weer effectief te activeren. Details hierover gaan we bij het eerste bezoek bespreken, uitwerken en in de follow-up verder vervolgen.

 In herfst en winter steken ziekteverwekkers weer  de kop op. Wat kunnen we dan doen om die zoveel mogelijk de baas te blijven? Naast bovenbeschreven aanbevelingen kunnen de nodige aanvullingen van vitamines, mineralen en natuurlijke producten het immuunsysteem verder aansporen.Ook dat wordt in het eerste consult nader toegelicht. 

 

Meer informatie:

[shorturl]